WELCOME TO MY BLOG. I’m glad you’re here. Thank you for joining and visiting this blog. Will open to all Social Networking platforms. I am happy to have you! I look forward to helping you create fun and inspiring your life. For all pretty woman & cute girl, soon I will providing you with exclusive offers and the latest news about our new scarf / tudung fashion collections. Don't feel hesitate, kindly leave your best comments here. Thanks ya babeh! Add me as your friend ~



Artikel yang terdapat dalam blog ni berkemungkinan pernah dibaca di blog-blog lain. Jika ada saya terlepas pandang, saya berharap anda terus melaporkan kepada saya supaya saya dapat ‘link’ artikel tersebut ke blog anda. Segala apa yang diletakkan dalam blog ini boleh diambil sebagai iktibar, dan janganlah diambil percaya 100 % bagi perkara-perkara yang sensitif

SILA 'LIKE' DENGAN IKHLAS DAN 'SHARE' DENGAN HAPPY

Sunday, March 13, 2011

Rumah Untuk Dijual Di Bukit Katil,Bandar Melaka (TAMAN TUAH PERDANA)

Alang-alang saya kerja di dalam syarikat pemaju perumahan. Ni ada beberapa rumah di Melaka yang tengah hangat dijual oleh company saya iaitu syarikat LCK HOLDINGS SDN BHD. Kalau ada sesiapa yang berminat untuk membelinya, jangan segan-segan, email atau comment sahaja di blog ini atau emailkan hp anda pada saya di alamat nurbaya746@gmail.com.

Sekarang sudah kerja tapak. Dijangka siap 2012. Dulu company boleh tolong smpai pinjam 95% tapi sekarang boleh dapat pinjaman 100% tanpa deposit (skim rumah pertama ku yang dilancar oleh kerajaan baru-baru ini). Ada 2 jenis rumah, untuk bumiputra dan bukan bumi. 


Lihat di bawah:


UNTUK BUMIPUTRA                                                     
      

LOTUS Specification: 3 Bedrooms + 3 Bathrooms. Built-Up Area Approximately: 1,126 square feet. Price from: RM 126,800.00. Non-Bumiputera Size Unit: 20' x 65'. Type: Single Storey Terrace House / Rumah Teres Satu Tingkat




































UNTUK NON-BUMIPUTRA




LAVENDER Spesification: 3 Bedrooms + 2 Bathrooms. Built-Up Area Approximately: 1,157 square feet. Price from: RM 115,800.00 Bumiputera Size Unit: 20' x 65'. Type: Single Storey Terrace House / Rumah Teres Satu Tingkat










Specification:
Fully built-up
Fully built-up with ‘Clay Brick’.
Car porch for 2 car parking.
Ceramic Tile flooring throughout interior.
Equipped with the Anti-termite.


LOKASI TAPAK























SPESIFIKASI

XLARAT NAK TULIS

MORE DETAILS (INI PENTING UNTUK PEMBELI!!!)

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN

Keadaan tapak: date: 11/4/2011














EMAIL untuk sebarang pertanyaan:nurbaya746@gmail.com
saya hanya mewakili pihak syarikat...saje promote

PERHATIAN KEPADA YANG RAGU-RAGU DENGAN TAHAP PARAS AIR SUNGAI- DIULANGI:
1. Projek di Taman Tuah Perdana menyediakan sistem perparitan yang canggih lagi moden dengan kelulusan JPS
2. menyediakan OSD (Kolam takungn banjir) sebanyak 4 buah mengikut MASMA (Manual Saliran Mesra Alam) untuk memperlambatkan kadar alir air muka ke sungai utama dan seterusnya dapat mengelakkan banjir kilat berlaku
3. penyelenggaraan perparitan sungai mengikut jadual JPS
4. rezab perparitan disediakan
5. penambakan tanah yang tinggi serta melebihi dan mematuhi paras banjir yang diramalkan oleh JPS.
6. Penyediaan peralatan turapan turasan kelodak /sampah disepanjang parit untuk elak banjir kilat berlaku
7. kerja tapak / kajian tapak (site investigation) dilakukan secara berterusan sebelum merekabentuk dan memulakan kerja-kerja pembinaan.
8. Projek perumahan kami terancang dimana jalan dan sistem perparitan direkabentuk oleh Jurutera Bertauliah dan Berpengalaman serta diubahsuai mengikut alam sekitar (dijaga rapi)

*INFO...PERUMAHAN FASA 1A INI TELAH HABIS DIJUAL DAN KAMI MEMBUKA UNTUK FASA 1B..SILA RUJUK: http://nurbayaplanner.blogspot.com/2012/05/rumah-untuk-dijual-di-bukit-katil-fasa.html 

If you find this article useful, please feel free to link to this page from your website or blog.




Widget by BloggerTipAndTrick


28 comments:

Anonymous said...

Asalam,coner lot ada lagi tak...brp harga?n rmh contoh brp harga?email fame@putra.upm.edu.my

Butik Manja said...

lokasi ni jauh ke dari bandar melaka? atau ada ke kat kawasan lain yg dkt dgn bandar n yg penting hrga tu xde arr mhal no...hehehe pm saya manjabumi.ent@gmail.com TQ..

Webmaster said...

xjauh pun dari bandar melaka.. dekat sangat dengan bandar.

papa_melaka said...

kalau saya beli lot bukan bumi harga nya sama denhgan harga bumi ke..sy nak buat aset..kalau saya bayar cash ada dikaun tak?

farah said...

ade kosong lg x.email me pls burnfar_84@yahoo.com.my

KeMbAr said...

de kosong g x. e-mail me 821.hba@gmail.com
tq 4 information

sheila said...

available lg?? pm sy. sheilaroslan@gmail.com

Anonymous said...

salam..ade kosong lg x?..pls email me virginia_whiterose19@yahoo.com , including lot & price yek...tq..

Tice_nuR said...

salam, still available? ...do email me, miss_nur2810@yahoo.com.....tq:)

Anonymous said...

Salam...Ada lg x rumah ni?nk balik semula keh kg halaman..he he..pls email lot yg Ada lg dgn harganya..kalo Ada corner lot lg Bagus...email keh -- shahzam1584@yahoo.com
TQ sudi memberi maklumat.

Anonymous said...

hi...do u still have any houses?? pls email me the house price... visa24@ymmail.com

Anonymous said...

ade kosong lagi tak?corner brape yer.tlg email kat saya kiwi_dcute@yahoo.com boleh x?terima kasih byk2.

Anonymous said...

Askm semua....saya nak jual rumah di melaka..area bukit katil...nak tahu keterangan lanjut sila hubungi saya En Faizal di talian 019-4972093....

Webmaster said...

Salam kepada semua yang memberi maklum balas disini... jika berminat boleh emailkan pada saya di nurbaya746@gmail.com bserta nama penuh anda dan no tel untuk kami hubungi...sekian terima kasih.

Kue said...

saya berminat dan nk tnya lebih lanjut ni email sy uniqgiftshop83@gmail.com tel 0175037236 (ku shahrul)

daya said...

Askum,mngenai rumah ni de lg x?bleh bg mklumat x rumah baru. hidayahmasri87@yahoo.com ni email sy klo de mklumat k.

Anonymous said...

ade kosong lg x?? tlg email kn pada sy di lin_567@yahoo.com...
mmg tgh mncari rumah baru

Anonymous said...

Salam.sy berminat masih ade kosong lagi x.tolong email saye di eilanief7@gmail.com

Anonymous said...

assalam..ader kosong lg x??saya sangat berminat....ruhaizahbaharom@yahoo.com.my

Anonymous said...

Ada rumah gr lg tak..plz email asap ye...hanasusol@yahoo.com.my

Narduah Nasir said...

masih ade kosong lagi ke rumah jenis lavender tu?

Anonymous said...

As slm,
Ada tak taman perumahan baru di kawasan berhampiran MITC. Harga lingkungan RM 200,000.00 ke bawah. Hubungi saya 019-9873874. Terima kasih.

PUTRAMAHKOTA said...

Kawasan ni kawasan banjir ni tahun-tahun lepas ni...pastike?...air tak naik bumbung rumah dengan jalan sama paras....aku dah terbeli dah ni..aduhai..

penghulu kesidang said...

tanah kurnia 100ekar harga 35k/ekar lokasi pagoh.sawit 3 tahun.berminat call saya 0142296805

Anonymous said...

ada rumah untuk dijual lagi ke...non.bumi. sila email kepada saya jika ada kohi_usm@yahoo.com. tq

Anonymous said...

saya ade rumah bunglo satu tingkat di Belimbing Setia Durian Tunggal untuk dijual..jika berminat boleh hubungi/sms/whatsupp 019-2723564 (Helmi)

Bavaria said...

SEHINGGA SEKARANG (15 NOVEMBER 2014) RUMAH FASA 1 MASIH BELUM SIAP LAGI.APA CITER?

aliza azis said...

Umah ni ade lg x???ni no sy 0179460570 en.saiful

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification